Om oss

Untitled

Two Happy Muses är Catherine Lindqvist och Pia K Töre-Wallin som tillsammans har lång erfarenhet av kommunikation och utveckling av grupper och individer.

Catherine har bakgrund från näringslivet där hon arbetat i ledningsgrupper, med affärsutveckling och kommunikation. Idag arbetar hon som coach i egna företaget Clarity Coaching där hon hjälper människor att utvecklas och andas lättare. Hon har en stor förkärlek för gult, citroner, morötter, cykling, löpning, inspirerande samtal och makeover-program.

Pia har bakgrund som praktiserande jurist, webbredaktör och community manager. Kommunikation och text har alltid stått i centrum för hennes yrkesutövande. Idag arbetar hon med just det samt bilder i egna företaget Prosit Ord & Bild AB. Några av hennes favoritinslag i livet är färger, grönsaker (särskilt morötter), perfekta skor, katter, böcker, resor och stora koppar te.

Tillsammans kompletterar och berikar vi varandra (samt älskar morötter) – nu har vi tagit det självklara steget vidare och delar med oss av oslagbara goda tankar kring arbetsglädje och utveckling.